trainings

Zo maak je het perfecte CF – Curriculum Future!

Welkom bij onze training “Zo maak je het perfecte CF – Curriculum Future!” In een snel veranderende arbeidsmarkt is het essentieel om niet alleen te focussen op wat je in het verleden hebt gedaan, maar juist op wat je in de toekomst kunt betekenen voor een organisatie. Werkgevers en recruiters zijn steeds meer geïnteresseerd in het zien van jouw toekomstvisie, ambities en hoe je die wilt realiseren. Daarom is het traditionele CV niet altijd meer voldoende. Een Curriculum Future biedt de uitkomst!

Wat leer je tijdens deze training:

  • Do’s and Don’ts van een Curriculum Future (CF): Ontdek wat je wel en niet moet vermelden in je CF. Leer hoe je jouw toekomstvisie op een overtuigende manier presenteert.
  • Toegang tot een gratis CF-template: We bieden je een handig template aan dat je kunt gebruiken om jouw persoonlijke CF vorm te geven.
  • Een sterk, persoonlijk en onderscheidend CF: Na deze training ga je naar huis met een krachtig CF dat jou onderscheidt van andere kandidaten en werkzoekenden.
  • Bewuste loopbaanplanning: We helpen je om bewust na te denken over jouw toekomstige loopbaan en welke stappen je kunt nemen om jouw doelen te bereiken.

Interesse?

Na een verkennend gesprek passen we de workshop, masterclass of keynote volledig aan op de specifieke behoeften van de deelnemers en organisatie. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.