trainings

Zo maak je het perfecte CV!

Je curriculum vitae (CV) is het sleuteldocument om de aandacht van jouw droomwerkgever te trekken. Terwijl veel werkzoekenden veel tijd besteden aan het schrijven van hun sollicitatiebrief, wordt deze in ruim 1 op de 3 gevallen niet eens door de recruiter gelezen. De sleutel tot vaker uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek ligt in het creëren van een indrukwekkend CV. In onze training “Zo maak je het perfecte CV” leer je hoe je in enkele eenvoudige stappen een CV opstelt waarmee je de kans op die felbegeerde uitnodiging aanzienlijk vergroot.

Wat leer je tijdens deze training?

  1. Do’s and Don’ts van een indrukwekkend CV: Ontdek wat je wel en niet moet vermelden in jouw CV om positief op te vallen bij werkgevers.
  2. Toegang tot gratis CV templates: We bieden je een selectie van professionele CV templates aan om jouw CV te laten stralen.
  3. Een sterk, persoonlijk en onderscheidend CV: Na deze training ga je naar huis met een CV dat jouw unieke kwaliteiten en vaardigheden benadrukt.
  4. Aanpassen op de vacature: Leer hoe je jouw CV kunt aanpassen op de specifieke eisen en wensen van de vacature.

Interesse?

Na een verkennend gesprek passen we de workshop, masterclass of keynote volledig aan op de specifieke behoeften van de deelnemers en organisatie. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.