trainings

(Nieuwe) Solliciteren, wat kan ik verwachten?

Het sollicitatielandschap is de afgelopen jaren drastisch veranderd en blijft voortdurend evolueren. Arbeidsdeskundigen voorspellen dat er in de komende jaren nog meer veranderingen zullen plaatsvinden. Vraagt de toekomst om een nieuw soort CV, het Curriculum Future (CF), of zal LinkedIn juist een nog grotere rol gaan spelen? We kunnen het nog niet met zekerheid zeggen! Wat we wel weten is dat de nadruk steeds meer komt te liggen op wie jij bent, wat je kunt en vooral wat jij wilt. Tijdens deze training nemen we deelnemers mee in het werving- en selectieproces van vandaag en morgen.

Wat leer je tijdens deze training?

  1. Nieuwste trends op het gebied van solliciteren: Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in het sollicitatielandschap, zodat je goed voorbereid bent op de veranderingen.
  2. Inspelen op het veranderende sollicitatielandschap: Leer hoe je kunt inspelen op de veranderingen en ontwikkelingen in het sollicitatieproces.
  3. Zelfverzekerd solliciteren: Met de opgedane kennis en inzichten zul je zelfverzekerder het sollicitatieproces doorlopen, omdat je beter weet wat er van je verwacht kan worden.
  4. Relevante vaardigheden en competenties: Verwerf meer kennis over de vaardigheden en competenties die ervoor zorgen dat je sneller wordt aangenomen.

Interesse?

Na een verkennend gesprek passen we de workshop, masterclass of keynote volledig aan op de specifieke behoeften van de deelnemers en organisatie. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.