trainings

Hoe kom ik bij bedrijven binnen!

Het vinden van een baan  of stage kan soms een uitdagende en competitieve taak zijn. Wil jij leren hoe je op een innovatieve en doeltreffende manier bij bedrijven kunt binnenkomen? Dan is onze training “Hoe kom ik bij bedrijven binnen?” precies wat je nodig hebt!

Wat leer je tijdens deze training?

  1. Effectieve zelfprofilering: Leer jezelf op een overtuigende manier te presenteren aan een organisatie en de aandacht van de recruiter te trekken.
  2. Zelfverzekerd solliciteren: Door een beter begrip van het sollicitatieproces, zul je zelfverzekerder en met meer vertrouwen het sollicitatieproces doorlopen.
  3. Relevante vaardigheden en skills: Ontdek welke vaardigheden en competenties essentieel zijn om sneller aangenomen te worden.
  4. Innovatieve sollicitatietechnieken: Maak kennis met verschillende nieuwe manieren van solliciteren en oefen deze in de praktijk.

Interesse?

Na een verkennend gesprek passen we de workshop, masterclass of keynote volledig aan op de specifieke behoeften van de deelnemers en organisatie. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.