Voor Gelijke Kansen op de Arbeidsmarkt

Welkom bij DiversWerken.nl, waar onze inzet verder gaat dan woorden. Onze reis begon in 2015, toen onze oprichter persoonlijk de frustratie ervoer van afwijzingen zonder duidelijke reden. Deze ervaring leidde tot de overtuiging dat gelijke kansen op de arbeidsmarkt niet slechts een ideaal zijn, maar een realiteit moeten worden!

Bij DiversWerken.nl geloven we dat gelijke behandeling en kansen een fundamenteel recht zijn voor iedereen. Onze missie is om verandering te stimuleren in een wereld waar beleid vaak nog vanuit een te homogene bril wordt geformuleerd. Schokkende cijfers en onderzoeken tonen aan dat ongelijkheid aan de orde van de dag zijn in Nederland en de rest van de wereld. Wij zijn vastbesloten om deze verandering aan te jagen.

Waarom Kiezen voor DiversWerken.nl?

1. Gelijkheid als verantwoordelijkheid: We beschouwen gelijke behandeling niet alleen als een morele en juridische verplichting, maar als een essentieel aspect van onze menselijkheid. Ongeacht achtergrond, geloven we in eerlijke en gelijke kansen voor iedereen.

2. Kracht van verschil: Wij omarmen het feit dat iedereen uniek is. Diversiteit is geen obstakel, maar een bron van kracht en innovatie. Laten we samen de verschillen vieren die onze wereld en werkplek verrijken.

3. Constructief: Vooroordelen vervagen en kansen ontstaan wanneer we persoonlijk met elkaar in contact komen. Onze aanpak is gebaseerd op het creëren van draagvlak, positieve ontmoetingen en een plan die de basis vormen voor verandering.

6 jaar geleden maakte de NOS deze video over onze oprichter.

Partnerschap voor verandering

In een tijd waarin diversiteit en inclusie complexe vraagstukken zijn, weten we dat de juiste partners cruciaal zijn. We kunnen ondersteunen, uitdagen, inspireren, adviseren en begeleiden. Samen kunnen we een verschil maken en de weg effenen voor een inclusieve toekomst.

Benieuwd hoe we samen kunnen werken aan een inclusieve toekomst? Neem vandaag nog contact met ons op. Samen kunnen we een verschil maken en een positieve impact hebben op uw organisatie en de maatschappij als geheel.

DiversWerken.nl – Samen Sterker in Diversiteit!