trainings

Solliciteren met video!

Ben je moe van het schrijven van sollicitatiebrieven die onderaan de stapel belanden? Wij hebben dé oplossing voor jou! Met een videosollicitatie kun je jezelf op een krachtige en persoonlijke manier presenteren. Ontdek de voordelen van videosolliciteren en vergroot je kansen op die droombaan!

Voordelen van Videosolliciteren

Met een videosollicitatie kun je op een unieke manier opvallen en je boodschap beter overbrengen dan met een traditionele brief. Hier zijn enkele voordelen van videosolliciteren:

  1. Maak een blijvende indruk: Je valt op ten opzichte van andere sollicitanten en blijft langer in het geheugen van de recruiter.
  2. Toon je motivatie: Door jezelf in een video te presenteren, laat je zien dat je echt enthousiast bent over de functie.
  3. Verminder vooroordelen: Je kunt eventuele vooroordelen over leeftijd, geslacht, fysieke gesteldheid of naam ontkrachten door jezelf te laten zien en horen.
  4. Gewenste praktijk: Steeds meer bedrijven vragen om een videosollicitatie, met deze training ben je hier goed op voorbereid.

Wat leer je tijdens deze training?

  1. Inzicht in verschillende manieren van videogebruik in het sollicitatieproces: Leer hoe bedrijven video op verschillende manieren inzetten en bereid je hierop voor.
  2. Verschillende vormen van videosolliciteren: Ontdek de verschillende manieren waarop je een videosollicitatie kunt maken.
  3. Efficiënt en effectief videosolliciteren: Leer hoe je video op een efficiënte en effectieve manier kunt gebruiken in het sollicitatieproces.
  4. Meerwaarde van een videosollicitatie: Begrijp de toegevoegde waarde van een videosollicitatie en gebruik dit in jouw voordeel.

Interesse?

Na een verkennend gesprek passen we de workshop, masterclass of keynote volledig aan op de specifieke behoeften van de deelnemers en organisatie. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.